yellow shape
black shape


MKB DIGIWERKPLAATS

De wereld verandert razendsnel door alle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Technologie blijkt - zeker nu - onmisbaar: we schakelen massaal over naar digitale oplossingen om de wereld draaiende te houden. Voor veel kleinere ondernemers is dit een enorme uitdaging, omdat ze niet over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken.

De MKB Digiwerkplaats biedt hierin een oplossing. Kun jij die steun gebruiken bij jouw digitaliseringsvraag? Studenten van de MKB Digiwerkplaats staan klaar om jou te helpen!
 

Ondersteuning en advies op het gebied van digitale technologie

De studenten staan mkb'ers geheel vrijwillig bij en kunnen diverse soorten hulp bieden. Denk bijvoorbeeld aan het installeren en inregelen van software en computers, advies en instellingen voor het gebruik van sociale media en het meedenken in oplossingen om jouw klanten anders te helpen. Dit alles is een gratis dienst voor ondernemers.
 

“Digitalisering biedt grote kansen voor ondernemers en kan helpen om beter in te spelen op de veranderende klantvraag: denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen; meer klanten bereiken via online sales en marketing en beter weten wat je klanten willen door data te gebruiken.”
– Tessa Renkers, kwartiermaker MKB Digiwerkplaats


Studenten van zowel mboRijnland als De Haagse Hogeschool pakken jouw ondernemersvragen aan en gaan samen met jou opzoek naar een oplossing op maat.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op mkbdigiwerkplaats.nl.