yellow shape
black shape


TECH-INVESTEERDER

Heb jij de ambitie om jouw innovatieve startup naar grotere hoogtes te gaan tillen, maar kan je daar op sommige punten nog wat hulp bij gebruiken? Neem contact op met Crosspring!
 

Crosspring

Crosspring investeert in vroege fase tech start-ups die innovatieve software ontwikkelen in industrieën als FinTech, Cyber Security, AR/VR, Agri-Tech, B2B SaaS en AI. Met tientallen jaren ondernemerschap- en investeringservaring, kennis en een sterk internationaal netwerk, helpt Crosspring al jaren start-ups om internationaal op te schalen. Het programma is altijd tailor-made en dus volledig aangepast aan wat jouw bedrijf op dat moment nodig heeft. 

Verder is Crosspring betrokken bij grootschalige internationale projecten waarbij de nadruk ligt op het stimuleren en faciliteren van innovatief ondernemerschap op internationaal niveau. Een voorbeeld is het Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) Programma, waarbij Crosspring aspirant ondernemers koppelt aan meer ervaren ondernemers in binnen- en buitenland. Zo kunnen aspirant ondernemers binnen 1-6 maanden waardevolle internationale- en ondernemerschapservaring opdoen, en is de ervaren ondernemer geholpen met nieuwe inzichten en extra mankracht. 
 

Contact

Werk jij met een ambitieus team en ben jij op zoek naar investering voor jou tech-startup? Of is het EYE programma misschien iets voor jou? Neem contact met ons op via info@crosspring.com of bel naar 079 744 00 87. We gaan graag in gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.