Donderdag 12 april is er aansluitend aan de landelijke Girlsday een succesvolle High ITea gehouden met 25 meisjes van het Scheepvaart en Transport College. Onder het genot van hapjes en thee hebben zij kennis gemaakt met een aantal aspecten van ICT en kregen zij een introductie van de Dutch Innovation Factory.
Lucy, van Boodschapjes.com, vertelde wat over haar online bedrijf en twee studenten van HBO ICT gaven een korte presentatie over hun ervaring met de opleiding. Tussendoor kregen de leerlingen de kans om vragen te stellen. Onder begeleiding van Laura hebben zij vervolgens een rondleiding gekregen door het gebouw, inclusief een bezoek aan de incubator Crosspring. Tijdens deze rondleiding werd hen wat verteld over de verschillende bedrijven die in de Dutch Innovation Factory zitten, maar ook over de Haagse Hogeschool en de verschillende zalen die gebruikt worden.
De dag werd afgesloten met goodiebags voor alle leerlingen. Al met al een hele gezellige middag, met hopelijk een aantal geïnspireerde toekomstige ICT’ers als resultaat.

X