may, 2020

06may1:00 am1:00 amInstroomcampagne HBO-ICT

Event Details

Wordt jouw hobby je toekomstige werk?

Studeer in Zoetermeer: HBO-ICT aan De Haagse Hogeschool

Ben jij een gamer en wil je zelf toffe games kunnen ontwikkelen? Vind je het leuk om te hacken en wil je de fijne kneepjes leren zodat je straks alles weet over cyber security? Of herken jij de kracht van data en wil je weten hoe je het maximale uit data kunt halen? Dan ben je een HBO-ICT’er.

Met HBO-ICT ligt de wereld letterlijk aan je vingers. Want ICT komt overal terug. In apps, beveiliging, online betalen, in wifi-netwerken en nog veel meer. Met deze opleiding werk je aan tech-oplossingen voor de maatschappij of het bedrijfsleven. Daarmee kun je alle kanten op.

Playground for Digital Innovators

Tijdens de opleiding staat jouw talent centraal. Waar ben je goed in en welke kant wil je op? Jij kiest jouw route. Het eerste halfjaar leg je de basis tot specialist met brede blik. Je leert niet alleen ontwerpen en programmeren, maar ontwikkelt ook je skills voor analyse en adviseren. Na een half jaar verdiep je je in bijvoorbeeld software engineering of cyber security.

HBO-ICT, en dan?

Het ICT-werkveld is enorm breed.

Op de locatie Zoetermeer kun je software engineer worden en ontwikkel je producten die kunnen variëren van game tot webshop en van DigiD tot ov-chipkaart.

Je kunt ook cybersecurityspecialist worden, dan ken je de beveiligingsrisico’s en weet je hoe mens en organisatie zich hiertegen kunnen wapenen. Na je studie kun je aan de slag als ethical hacker, security adviseur of crisismanager en bind je de strijd aan met hackers en online misdaad zoals phishing mails.

Jij kiest jouw studieroute

In de Dutch Innovation Factory (DIF) word je onderdeel van een community van medestudenten, docenten, tech-specialisten uit bedrijfsleven en overheid. Je krijgt de ruimte om te focussen op de gebieden waarin jij excelleert. Je vult het onderwijsprogramma steeds meer zelf in, naarmate je verder komt in de studie. Je wordt stevig begeleid door docenten en experts uit de praktijk. We noemen deze vorm van onderwijs innovative development, omdat onze studenten al tijdens hun studie actief met innovatie bezig zijn. Bekijk deze video.

Locatie Zoetermeer: Dutch Innovation Factory

Studeren op de locatie in Zoetermeer is uniek. Want in de Dutch Innovation Factory werken onderwijs, onderzoek, overheid en ondernemers in één gebouw samen aan de ICT-innovaties van morgen. Op deze kleinschalige locatie krijg je veel persoonlijke aandacht en werken we teamgericht. Samen met je medestudenten en ondernemers in de DIF werk je aan projecten, met echte impact op de omgeving!

 

more

Time

(Wednesday) 1:00 am - 1:00 am

Location

Dutch Innovation Factory

Bleiswijkseweg, 37

Organizer

Haagse Hoge School

X