yellow shape
black shape

Nieuw magazine: gebundelde verhalen uit het Dutch Innovation Park

21 januari 2021

Lees nu de nieuwste editie van het Dutch Innovation Park-magazine! Het geeft je een kijkje achter de schermen bij de verschillende ondernemers en de opleiding HBO-ICT die gevestigd zijn in de Dutch Innovation Factory.

In het vernieuwde magazine lees je wat er in het Dutch Innovation Park gebeurt en welke kansen er liggen. Laat je inspireren door de verhalen van ondernemers die vol passie en trots vertellen over hoe het Dutch Innovation Park bijdraagt aan succesvol ondernemen. Ook de vernieuwde manier van lesgeven in de Dutch Innovation Factory komt uitgebreid aan bod: “Door de klassieke manier van onderwijs geven los te laten, creëren we ruimte waar nieuwe dingen ontstaan.” Hierdoor versterken studenten ondernemers en ondernemers versterken studenten.

De ondernemers
Meerdere ondernemers doen hun verhaal in het magazine, zoals Koen van der Burg werkzaam als investment manager bij Crosspring. Wij zijn de afgelopen jaren meermaals betrokken geweest bij de minor Ondernemerschap van De Haagse Hogeschool. “We lopen mee in het hele proces en helpen studenten bij het opzetten van een fictief bedrijfje en implementeren van het curriculum.” Ook Roy Bloem werkzaam voor de Morphé Group doet zijn verhaal. Als Roy vooruitkijkt dan wil hij de Morphé Group zeker laten groeien. “Maar we vinden het ook erg leuk om met jonge mensen te werken zoals de studenten van De Haagse Hogeschool. Jong bloed houdt je scherp. Binnen de Dutch Innovation Factory zijn we gegroeid van een klein kamertje naar vier kamers.”

Lees verder: druk op deze link om het online-magazine te lezen.
Een gedrukt exemplaar ontvangen: stuur jouw verzoek en je adres naar info@dutchinnovationpark.nl.