Sinds 1 augustus is Wigo4it onderdeel van de Dutch Innovation Community. Benne Holwerda, adjunct-directeur Wigo4it legt uit om welke drie redenen Wigo4it is lid geworden van de community.

“De visie van het Digitaal ontmoetingsplein is een innovatief concept. Het Digitaal ontmoetingsplein zien we voor ons als een digitale plek waar burgers vragen kunnen stellen aan elkaar én aan de overheid. De overheid levert als één van de partijen informatie aan dat platform, net als het maatschappelijk middenveld en commerciële partijen. Om deze visie uit te werken, vraagt dat om verbreding van onze innovatieve kennis en ervaring.
De tweede reden is samenwerking. “We bouwen dit plein graag samen met anderen. We kijken ernaar uit om te leren van de andere communityleden. Omdat dit organisaties zijn met ervaring buiten de overheid, die vaak al verder zijn met innovatieve concepten, geeft het ons de mogelijkheid om te leren van bewezen technieken.”
“Tot slot verwachten we dat samenwerken met studenten niet alleen onze eigen organisatie verder brengt, maar ook de studenten laat inzien dat er binnen de gehele publieke sector mooie uitdagingen liggen die vragen om hun frisse blik.”
Van harte welkom bij de community!
 

X