Op 20 februari organiseert 42BV weer de eerste editie 2019 van de Zoetermeer TechNight in de Dutch Innovation Factory met presentaties over Augmented Reality en een live coding demo hoe je zelf Promises maakt.

Aanmelden kan via deze link: meetup pagina van de Zoetermeer TechNight .
Agenda:
18.00 uur Ontvangst en eten
18.30 uur Korte introductie
18.40 uur How to Build your Own Promises door Maarten Hus
19.40 uur Augmented Reality door Aryan Behzadi
20.15 uur Afsluiting en borrel
Presentatie 1 : How to build your own promises
Maarten Hus – Senior Code Monkey bij 42
Binnen de JavaScript / NodeJS wereld gebruikt men Promises veelvuldig om asynchrone code te schrijven om bijvoorbeeld HTTP request te maken. Promises zijn nogal mysterieus, maar Maarten gaat laten zien in een LIVE coding sessie dat promises te implementeren zijn in ongeveer 100 regels aan code.
Maarten Hus werkt bij 42 als senior developer. Hij is vertrouwd met verschillende programmeertalen en paradigma’s en verzorgt binnen 42 onder andere de opleiding en coaching van developers op het gebied van frameworks zoals React.
Presentatie 2: Augmented Reality
Aryan Behzadi – oprichter en ontwikkelaar ARize platform
ARize Augmented Reality is een online platform waar je alles op het gebied van AR kan creëren, bekijken en delen. Het creatieproces vereist geen technische vaardigheden, het is net zo eenvoudig als een post maken op een bekend sociaal platform. ARize is ook een platform voor 3D-modelers en 2D-animators om hun kunst op een nieuwe, innovatieve en toegankelijke manier te presenteren.
ARize is opgericht door Aryan Behzadi, nu 21 jaar, geboren in Iran. Aryan begon met programmeren op zijn 14e en startte zijn bedrijf Triple-E zo’n twee jaar geleden. Triple-e is inmiddels gerebrand naar ARize en Aryan woont momenteel in Nederland om ARize naar het volgende niveau te brengen.

X