Afgelopen maandag zijn de HCI-labdagen van start gegaan. Het Atrium en de helft van de zandacademie zijn gezellig gevuld met 2e-jaars CMD studenten. Zij zijn in groepjes bezig met de onderwerpen Exertion Games, AR/VR, Wearable Technology en Artificial Creatures.
Twee weken lang zijn de studenten hier iedere dag intensief mee bezig. Met veel vallen en opstaan levert dit ieder jaar weer prachtige innovatieve producten op, waarvan sommige zelfs doorgroeien tot een startup.
Tijdens de HCI Expo op 15 juni presenteren zij al deze eindproducten en dit is ieder jaar weer een groot succes. In de afgelopen jaren waren er diverse interactieve presentaties, zo konden bezoekers kanoën met een Virtual Reality bril of een harnas testen voor blinde mensen.
Naast dat er een hele gezellige sfeer hangt is dit voor bedrijven ook het perfecte moment om in contact te komen met getalenteerde CMD-studenten en docenten. Kortom, een goede reden om langs te komen! De expo wordt gehouden van 16:00 tot 20:00 in de Dutch Innovation Factory.

X