Europese startups hebben vaak moeite met schaalvergroting. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat verschillende startup ecosystemen met elkaar worden verbonden, om op deze manier kennis met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen.
Soft-landing verbindt startup ecosystemen en faciliteert groei voor Europese scale-ups.
Het soft-landing project wordt gedragen door vier partners uit Berlijn, Parijs, Vilnius en Crosspring in Zoetermeer. Iedere partner heeft binnen het eigen ecosysteem een belangrijke rol bij het ondersteunen van hun startups en scale-ups. Voor het EU-project organiseren zij samen missies naar deze steden, India en Silicon Valley. Tijdens deze missies vindt er een gevarieerd programma plaats van workshops, individuele mentor sessies, bedrijfsbezoeken, sprekers en netwerkevents.
De eerstvolgende missie zal plaatsvinden bij Crosspring in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer, van maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Het soft-landing FinTech programma in oktober is geheel gratis te volgen.
Ben jij een startup/scale-up en geïnteresseerd in de FinTech missie in oktober? Meld je dan hier aan: https://www.f6s.com/slsa/apply
Ben jij een ecosystem builder die graag de FinTech missie in oktober bijwoont? Meld je dan aan via deze link: https://www.f6s.com/slb/apply
 

X