Zoetermeer Tech Night in de Dutch Innovation Factory met sprekers die wonen, werken of studeren in Zoetermeer.

Agenda:
18.00 uur Ontvangst en eten
18.30 uur Korte introductie
18.40 uur ANWB Connected – IoT met je auto door Paul Bentvelzen
19.30 uur Presentatie 2
Afsluiting en borrel
Presentatie 1 : ANWB Connected – IoT met je auto –
Paul Bentvelzen – Product Owner ANWB Connected
ANWB Connected biedt de mogelijkheid om op afstand de status van je auto uit te lezen. Voor deelnemers van Connected biedt dit de mogelijkheid om ook in een wat oudere auto de voordelen van Connected te hebben en voor de Wegenwacht geeft dit de kans om het stilvallen van auto’s te helpen voorkomen. Tijdens de presentatie zal Paul vertellen over de ins en outs van ANWB Connected en daarbij vooral de link leggen naar het ontsluiten van IoT-oplossingen in complexe ketens.
Paul Bentvelzen is sinds januari 2013 werkzaam voor ANWB IT & Projecten en sinds het begin (nu 2,5 jaar) betrokken bij de ontwikkeling van ANWB Connected. Paul heeft een rijke historie in de IT en kan zijn presentaties onderbouwen met voorbeelden en anekdotes en gaat kritische vragen van het publiek niet uit de weg.
We zijn nog op zoek naar 1 of 2 gastsprekers/developers die een presentatie willen doen over een onderwerp in het kader van IoT. Dus heb jij een onderwerp dat je zou willen presenteren dat hier raakvlakken mee heeft, dus bijvoorbeeld met IoT of op het gebied van auto’s, meld je dan bij Jan Lelieveldt van 42BV via jan.lelieveldt@42.nl
Aanmelden via: https://www.meetup.com/nl-NL/Zoetermeer-Tech-Night/

X